Vakman GWW

Vakman GWW

Word jij grondwerker?

Opleiding bekijken

Straatmaker

Straatmaker

Is werken aan de weg jouw droom?

Opleiding bekijken

Asfaltafwerker

Asfaltafwerker
Opleiding bekijken

Waterbouwer

Waterbouwer

Geïnteresseerd in de waterbouw?

Opleiding bekijken

Machinist

Machinist

Houd jij van machines?

Opleiding bekijken

Machinemonteur

Machinemonteur

Wil jij machinemonteur worden?

Opleiding bekijken

Uitvoerder Bouw en Infra

Uitvoerder Bouw en Infra
Opleiding bekijken

Informatie

Klik hier voor meer informatie over:

• BBL-opleidingen
• Overeenkomsten
• Werkgever
• Scholen

Meer informatie

Infra opleidingen

Bij SPG-NH bieden wij verschillende infra opleidingen, waarbij je tegelijkertijd werkt en leert! Infra is een ander woord voor grond-, weg- of waterbouw.
De wegenbouwbedrijven werken meestal voor de overheid of grote bedrijven die aan uiteenlopende projecten werken. Je werkt afwisselend aan wegen, bruggen, rioolstelsels en aan veilige dijken. Het is dankbaar werk, iedereen heeft belang bij een goede infrastructuur.

Een Infra opleiding iets voor jou?

Een infra opleidingen past bij je, wanneer je de aanleg van wegen, rioleringen of andere bouwprojecten interessant vindt. Je steekt graag de handen-uit-de-mouwen en houdt van een en no-nonsense cultuur. Het is een beroep waarbij je lekker buiten werkt, samen met een team bouw of onderhoud je de infrastructuur, waarbij met groot materieel gewerkt wordt waaronder asfaltmachines.

Verschillende infra opleidingen

Dat de infratechniek een breed vakgebied is mag wel duidelijk zijn. Er zijn dan ook verschillende beroepen binnen de infra. Bij SPG-NH bieden wij verschillende infra opleidingen zoals vakman GWW, asfaltafwerker, straatmaker, machinist, waterbouwer, machinemonteur en uitvoerder bouw en infra. Tijdens een infra opleiding werk je bij een van de aangesloten wegenbouwbedrijven en ga je  1 dag per week naar school. Deze schooldag bestaat uit theorielessen van het Regio College, die worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze hal in Heerhugowaard. De opleiding duurt ongeveer twee jaar. Tijdens de infra opleiding werk je voor een wegenbouwbedrijf, maar is SPG-NH je werkgever. Wij regelen de werkplek voor je, begeleiden je voor zowel de praktijk als de theorie en betalen je salaris. Na een niveau 3 opleiding is het mogelijk om een BBL 4 traject te volgen, je leert dan voor uitvoerder.

Contact over infra opleidingen

Wil jij een infra opleiding volgen terwijl je lekker buiten werkt en een goed salaris ontvangt? Meld je dan aan voor de opleiding vakman GWW, straatmaker, machinist, waterbouwer, machinemonteur of uitvoerder bouw en infra! Dit kan door het online aanmeldformulier in te vullen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 072-5714743 of te mailen naar info@spgnh.nl. Bij SPG-NH vind je altijd een infra opleiding die bij je past!