Uitvoerder Bouw en Infra - SPG Noord Holland
Uitvoerder Bouw en Infra

Uitvoerder Bouw en Infra

Kies je voor de opleiding Uitvoerder Bouw en Infra, dan word je uitvoerder in de infra. Als uitvoerder infra bereid je het werk/project voor, verzamel projectinformatie, stel je uitvoeringsinformatie samen en draag je deze over en organiseer je de materialen en middelen. Je realiseert de werkzaamheden, organiseer en coördineer je de uitvoering, voer je KAM-en veiligheidsbeleid uit en stuur je personeel aan. Je bewaakt en controleert de werkzaamheden, de begroting en de voorgang en kwaliteit. Je geeft leiding bij kleinere infrastructurele werken, bij grote projecten werk je onder de (hoofd)uitvoerder. Je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen.

Opleiding vakman Uitvoerder Bouw en Infra bij SPG-NH

Bij SPG-NH zijn we altijd op zoek naar vakmannen die werkend willen leren. Deze opleiding duurt 3 jaar en je werkt minimaal 4 dagen per week bij één van onze aangesloten bedrijven en je gaat per week minimaal één avond naar school in Heerhugowaard om te werken aan de theorie van het vak. Tijdens de gehele opleiding is SPG-NH je werkgever, je verdient direct een goed salaris. SPG-NH is werkzaam in de regio Noord-Holland.

 

Aanmelden voor de opleiding Uitvoerder Bouw en Infra

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en verantwoording? Meld je dan aan voor de opleiding uitvoerder bouw en infra door het online aanmeldformulier in te vullen. Naast de opleiding uitvoerder bouw en infra biedt SPG-NH  meerdere opleidingen binnen de infra zoals straatmaker, vakman GWWasfaltafwerker, waterbouwer, machinemonteur en machinist. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel ons voor een afspraak op 072 – 5714743 of mail naar info@spgnh.nl. Onze leermeesters geven je graag meer informatie over de opleiding uitvoerder bouw en infra!

Terug naar overzicht

 

    Aanmelden

    Vul je gegevens in en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op.

    Door dit formulier in te vullen ga je nog geen verplichtingen aan.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.