Straatmaker

Straatmaker

Wil jij graag de opleiding straatmaker volgen en direct aan de slag gaan? Bij SPG-NH zoeken wij doorlopend jongeren die werkend hun diploma willen halen. In Nederland hebben we ontzettend veel straten en trottoirs waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het is dus belangrijk dat deze door vakkundige specialisten worden aangelegd en onderhouden. Ben jij iemand die niet stil wil zitten, graag met zijn handen werkt en het leuk lijkt om straatmaker te worden? Dan is de opleiding straatmaker echt iets voor jou!

Opleiding straatmaker niveau 2 & 3

Wanneer je straatmaker wilt worden begin je als opperman bestratingen op niveau 2. Als opperman bestratingen leg je nieuwe (sier)bestratingen aan, repareer je bestratingen en voer je onderhoud uit aan diverse bestratingen. Het is belangrijk dat je van aanpakken houdt, gevoel voor maatvoering hebt, nauwkeurig en zelfstandig kunt werken en een goede lichamelijke conditie hebt. Na deze opleiding kun je doorstromen naar de opleiding tot straatmaker op niveau 3. Als straatmaker stuur je een ploeg straatmakers aan, organiseer je het dagelijkse werk van je ploeg, bewaak je de kwaliteit en voortgang, onderhoud je contacten met de uitvoerder en rapporteer je aan je opdrachtgever.

Opleiding straatmaker bij SPG-NH

SPG-NH is een samenwerkingsverband van wegenbouwbedrijven in de regio Noord-Holland, waar we doorlopend nieuwe specialisten zoeken die werkend willen leren. Dit houdt in dat je aan de slag gaat bij een van onze aangesloten wegenbouwbedrijven en gemiddeld 1 dag per week naar school gaat. Deze leerweg heet BBL en wij werken hiervoor samen met het ROC Het Regio College. Het ROC verzorgt de theorielessen, die worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze praktijkhal. Tijdens deze BBL-opleiding is SPG-NH je werkgever en krijg je je salaris van ons. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard, waar je ook naar school zal gaan. Dit is een uitstekende manier om ervaring op te doen terwijl je leert om stratenmaker te worden.

Neem contact met ons op!

Heb jij het in je om stratenmaker te worden? Meld je dan aan voor de opleiding stratenmaker door het online aanmeldformulier in te vullen. Naast de opleiding stratenmaker, biedt SPG-NH meerdere opleidingen binnen de infra zoals vakman GWW, asfaltafwerker, waterbouwer, machinemonteur en machinist. Wil je graag meer informatie?  Je kunt ons bereiken op het nummer 072-5714743 of stuur je vragen naar info@spgnh.nl Onze leermeesters helpen je graag met al jouw vragen over de opleiding straatmaker.

Terug naar overzicht

    Aanmelden

    Vul je gegevens in en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op.

    Door dit formulier in te vullen ga je nog geen verplichtingen aan.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.