Slide

Ik wil leren en werken

Haal via SPG-NH je BBL diploma. Je werkt bij een wegenbouwbedrijf en gaat 1 dag per week naar school. Met een goed salaris je diploma halen!

Naar opleidingen

Ik wil een cursus volgen

Ben je op zoek naar een vakgerichte cursus in de GWW of bij- en/of nascholing voor code 95? Kijk dan voor meer informatie over het cursusaanbod of meld je direct aan bij SPG-NH.

Naar cursussen
Kom naar de open dag Infra Opleidingen en laat je informeren over de opleidingsmogelijkheden binnen de Grond- Wegen- en Waterbouw en ondergrondse infra. Ga in gesprek met onze leerbedrijven, docenten van Regio College Infra en Horizon College en de leermeesters van SPG-NH en kijk lekker rond in het opleidingscentrum. Natuurlijk zal de mini hybride hydraulische graafmachine ook aanwezig zijn, kom eens proberen of je talent hebt om zo`n mooie machine te bedienen. Wij bieden BBL- opleidingen van MBO niveau 1 t/m 4. Je gaat 4 dagen werken bij een van onze leerbedrijven in de Infra en je komt 1 dag/ avond per week naar school in Heerhugowaard. Je gaat dus direct geld verdienen! Bovendien kun je bij ons het hele jaar instromen en hoef je niet te wachten tot het nieuwe schooljaar begint! Wij zien je graag op 28 februari tussen 16 uur en 21 uur!

Word wegenbouwer!

Bij SPG-NH leiden wij je op tot vakman in de GWW sector.
GWW staat voor Grond- Weg- en Waterbouw ook wel infra genoemd. Je voert werkzaamheden uit aan wegen, rioleringen, bestratingen, bermen, oeverconstructies, grondkeringen, asfalt en waterbouwkundige werken of je sleutelt als monteur aan de machines die in de infra gebruikt worden. Je volgt een BBL-opleiding, je werkt bij een wegenbouwbedrijf onder leiding van een ervaren vakman. Je gaat vier dagen werken bij een aannemer en één dag in de week naar school in Heerhugowaard, waar je ook de praktijk oefent in de praktijkhal. SPG-NH is je werkgever, de opleiding duurt ongeveer twee jaar. Wil je ook je diploma halen terwijl je lekker buiten werkt?

Meer over SPG en onze infra opleidingen

Video over SPG NH

SPG NH op Facebook