OPEN DAG – Woensdag 6 december 2023 

Ben jij ook liever met je handen bezig, dan in de schoolbanken te zitten? Mooi. Met een BBL-opleiding ga je lekker aan de slag, in de praktijk. En leer je meteen een vak, zonder dat het op school lijkt. O ja, en je ontvangt meteen een salaris. Zelfs de schooldag wordt volledig betaald!

In de infrasector hebben we veel mensen nodig. Want er zijn altijd bruggen, wegen en nog veel meer nodig. Je bent dus zeker van een baan én je helpt mee om Nederland en de rest van de wereld mooier en beter maken.

Kies voor een MBO-opleiding (BBL) bij SPG-NH. Het voordeel is dat je niet elke dag op school zit, maar je meteen vier dagen per week bij een bedrijf werkt. Met een prima salaris, dus leren en geld verdienen tegelijkertijd! En wanneer je klaar bent met je opleiding dan kan je direct aan slag, want Infrabedrijven staan voor je in de rij! Je kan ook verder studeren en doorstromen naar het HBO.

Op 6 december is er bij ons weer een Open Dag waarbij je wordt rondgeleid door ons opleidingscentrum. Ook kun je deelnemen aan een leuke wedstrijd met vragen en opdrachten, om te laten zien of jij al het meeste weet over de infra. De winnaar krijgt een tablet twv € 500,-!!

Neem gerust je ouders/verzorgers mee.

Je kunt je vooraf al aanmelden. Nemen wij contact met je op!

Graag tot ziens op de Open Dag!

Stationsplein 129

1703 WE Heerhugowaard

Wil je het liever op een andere dag? Ook dat is mogelijk!

    Aanmelden

    SPG-NH neemt voorafgaand aan de Open Dag contact met je op.