Ben jij ook liever met je handen bezig, dan in de schoolbanken te zitten? Mooi. Met een BBL-opleiding ga je lekker aan de slag, in de praktijk. En leer je meteen een vak, zonder dat het op school lijkt. O ja, en je ontvangt meteen een salaris. Zelfs de schooldag wordt volledig betaald!

In de infrasector hebben we veel mensen nodig. Want er zijn altijd bruggen, wegen en nog veel meer nodig. Je bent dus zeker van een baan én je helpt mee om Nederland en de rest van de wereld mooier en beter maken.

Kies voor een MBO-opleiding (BBL) bij SPG-NH. Het voordeel is dat je niet elke dag op school zit, maar je meteen vier dagen per week bij een bedrijf werkt. Met een prima salaris, dus leren en geld verdienen tegelijkertijd! En wanneer je klaar bent met je opleiding dan kan je direct aan slag, want Infrabedrijven staan voor je in de rij! Je kan ook verder studeren en doorstromen naar het HBO.

Wil je meer weten of een keer bij ons komen kijken? Meld je dan aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard zijn ook je ouders/verzorgers van harte welkom!

Graag tot ziens!

Stationsplein 129

1703 WE Heerhugowaard

    Aanmelden

    SPG-NH neemt voorafgaand aan de Open Dag contact met je op.