Open dag Infra Opleidingen

Open dag Infra Opleidingen

vrijdag 28 februari - vrijdag 28 februari

Dit jaar wordt de formule 1 race in Zandvoort verreden! Heb je weleens nagedacht over wat er allemaal nodig is om een professioneel race-circuit aan te leggen of hoe de wegen, voet- en fietspaden, het spoor, kanalen, bruggen en tunnels tot stand komen? Al deze werken worden gemaakt door de helden van de Infra. Straatmakers, machinisten en asfaltafwerkers zorgen er samen met de uitvoerders en planners voor dat de wegen en de ondergrondse infratechniek in een tip top staat blijven. Om dit in de toekomst ook te kunnen doen zijn wij opzoek naar nieuwe jonge Infra-helden.
Daarom organiseert Stichting Infra Bindt op vrijdag 28 februari van 16.00 tot 21.00 uur een open dag in ons infracentrum, Stationsplein 129 in Heerhugowaard.

Tijdens deze open dag kom je alles te weten over de totstandkoming van een circuit. Er wordt informatie gegeven over de bijbehorende mbo- en hbo-opleidingen en alle disciplines binnen de Infra. Studenten, docenten en werkgevers praten je bij en geven demonstraties. Daarnaast kun je je infra skills testen in de praktijkruimte.

Zoals je ziet wordt dit geen saaie open dag, er is veel te beleven. Het geheel krijgt een feestelijk tintje doordat om 16.00 uur de confetti door de lucht vliegt; dan worden de winnaars van het NH Kampioenschap Straatmaken bekend gemaakt! De werkstukken die deze jonge vakmannen hebben gemaakt staan uiteraard ook in het teken van het circuit en zijn tijdens de open dag te bewonderen.