Agenda/nieuws

Activiteiten agenda

Evenementen 2020

Wil je graag weten waar wij ons allemaal mee bezig houden of wil je weten waar je ons kunt vinden? Dat kun je allemaal hier vinden! Klik op onderstaande evenementen voor alle informatie en bijbehorende links. Misschien maken we wel kennis met jou tijdens één van de evenementen!

BEZOEK ONZE OPEN DAG EN MAAK KANS OP EEN PLAYSTATION 5, XBOX OF TABLET EN EEN EXCURSIE MET JE HELE KLAS NAAR EEN INTERESSANT INFRAPROJECT!!

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij liever buiten dan binnen? Wil je naast werken ook een vakdiploma behalen? Lijkt het je interessant om een opleiding te volgen in de Grond-, Wegen-, en Waterbouw? Of weet je nog niet zeker of deze sector bij je past? Kom dan een kijkje nemen in ons opleidingscentrum!
Of je nu leerling bent op de middelbare school of misschien denkt aan omscholing en graag aan de slag wilt in de infra, iedereen is op woensdag 9 december van harte welkom. Ook nodigen wij ouders/verzorgers graag uit.
De Open Dag wordt verzorgd door docenten en leerlingen van de diverse Infra-opleidingen. Onder het genot van een hapje en drankje wordt uitleg gegeven over onze opleidingen en kunnen je vragen worden beantwoord. Verder worden er filmpjes vertoond over werkzaamheden en projecten binnen de infra.
Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte wedstrijd. Via een aantal vragen en opdrachten wordt gekeken wie al het meeste weet over de infra. De winnaar krijgt een iPad, Xbox of Play Station 5 en eventueel een leuke excursie met de hele klas naar een interessant infraproject.
Uiteraard worden bij dit alles de Coronamaatregelen in acht genomen.
Graag tot ziens bij ons op de Open Dag!
Tijd: 16.00 tot 21.00 uur
Locatie: Stationsplein 129, 1703 WE Heerhugowaard