Sloper

Sloper

Als sloper:

  • sloop en strip je (delen van) gebouwen en objecten;
  • gebruik je handgereedschappen, maar sloop je ook met kleine machines;
  • kun je goed samenwerken – bij sloopwerkzaamheden werk je bijvoorbeeld vaak samen met de machinist;
  • beschik je over een goede conditie, want het werk kan fysiek behoorlijk zwaar zijn – als sloper moet je vaak bukken, knielen en tillen;
  • let je goed op je eigen veiligheid en die van je omgeving: door instortende muren kunnen gevaarlijke situaties ontstaan en dat mag natuurlijk niet gebeuren;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Waar werk je?

Je kunt aan het werk bij een sloopbedrijf. Meestal werk je op een slooplocatie. Je werkt zowel binnen als buiten. Je sloopt gebouwen of objecten in zijn geheel (totaalsloop) of doet sloopwerkzaamheden bij een verbouwing, zoals het strippen van panden (renovatiesloop).

Opleiding sloper bij SPG-NH
SPG-NH is een samenwerkingsverband van wegenbouw- en sloopbedrijven in de regio Noord-Holland, waar we doorlopend nieuwe specialisten zoeken die werkend willen leren. Dit houdt in dat je aan de slag gaat bij een van onze aangesloten sloopbedrijven en gemiddeld 1 dag per week naar school gaat. Deze leerweg heet BBL en wij werken hiervoor samen met het ROC Het Regio College. Het ROC verzorgt de theorielessen, die worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze praktijkhal. Tijdens deze BBL-opleiding is SPG-NH je werkgever en krijg je je salaris van ons. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard, waar je ook naar school zal gaan. Dit is een uitstekende manier om ervaring op te doen terwijl je leert om sloper te worden.

Neem contact met ons op!
Heb jij het in je om sloper te worden? Meld je dan aan voor de opleiding sloper door het online aanmeldformulier in te vullen. Naast de opleiding sloper biedt SPG-NH meerdere opleidingen binnen de infra zoals vakman GWW, machinemonteur, waterbouwer, asfaltafwerker, straatmaker en machinist. Wil je graag meer informatie?  Je kunt ons bereiken op het nummer 072-5714743 of stuur je vragen naar info@spgnh.nl. Onze leermeesters helpen je graag met al jouw vragen over de opleiding sloper.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Vul je gegevens in en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op.

Door dit formulier in te vullen ga je nog geen verplichtingen aan.

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.